shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand is klaar voor EK

PONT-CHÂTEAU (FR) – Komend weekend staat in het teken van het Europees kampioenschap veldrijden. Naast Mol-belofte Gosse van der Meer zal onze club hier worden vertegenwoordigd door elitevrouw Lucinda Brand. Lucinda die in september in dezelfde omgeving (Plumelec Bretagne) nog succesvol aan het EK weg deelnam, maakt sindsdien naam in het veldritcircuit. Door aansprekende uitslagen in de Superprestige veldrit te Gieten (2e) en de wereldbeker Caubergcross (4e) selecteerde Lucinda zich voor de nationale selectie van bondscoach Gerben de Knegt.
Mede dankzij een overtuigende zege in de afgelopen dinsdag verreden “Nacht van Woerden” ziet onze Molrenster de Europese titelstrijd vol vertrouwen tegemoet en hoopt zij in Frankrijk mee te strijden voor een eventueel mogelijke podiumplaats.
Read more at http://www.drcdemol.nl/nieuws/2937#L9SkG5Z1cT6T0uwC.99

Laat een bericht achter

X
X
X