shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Sterke rentree van Lucinda Brand

Na een maand van relatieve rust heeft Lucinda Brand een succesvolle rentree gemaakt in de Zilvermeercross  in het Belgische Mol. Ondanks het ontberen van wedstrijdritme, liep het van meet af aan meteen goed voor Lucinda. Na een achtervolging tezamen met Belgisch kampioene Sanne Cant op de snel vertrokken Ellen van Loy ontstond een superstrek trio aan de kop van de wedstrijd. Toen Lucinda er nog een schepje bovenop deed, moest Ellen van Loy de rol lossen en kon alleen Cant nog in het spoor van onze Molrentster blijven.

Hoewel beide rensters aan elkaar gewaagd waren, toonde Sanne Cant zich duidelijk behendiger in de talrijke zandstroken op het zonovergoten parcours langs het Zilvermeer. Na een stuurfoutje van Lucinda, greep de Belgische de leiding en moest Lucinda zich tevreden stellen met de tweede plaats. Fidea-renster Ellen van Loy legde beslag op de derde podiumplaats.

Laat een bericht achter

X
X
X