shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Daan den Breejen 2e in Nieuwpoort

Afgelopen zaterdag werd de 4e rit van de Jan van Arckel wintercompetitie verreden. Naast Sophie en Michiel van Vliet, Daan den Breejen en Niels Boom zagen we nog een Molrenner aan de start verschijnen. Jesse Rozendaal had ook de weg gevonden naar het leuke plaatsje Nieuwpoort. Er was een uitdagend parcours uitgezet. En van alle Mollen beet Jesse de spits af en hoe? Het was Jesse zijn allereerste wedstrijd in deze competitie en daardoor moest hij helemaal achteraan starten in een veld van 42 renners . Maar no problem voor Jesse (tis tenslotte toch een Mol-renner en die kunnen dat wel… achteraan starten) Al snel zagen we Jesse de nodige renners inhalen.  En aangezien we bij de Mol het wel gewent zijn om steile hellingen af te crossen had Jesse daar absoluut geen problemen mee en kon daardoor nog verder opschuiven. Uiteindelijk kwam Jesse als 10e over de streep. KLASSE Jesse! Top gereden op naar de volgende keer!

Na Jesse was het de beurt aan Sophie van Vliet.  Sophie had weer een iets groter rondje dan Jesse maar waar Jesse de heuvel niet op kwam lukt het Sophie wel! Vorig jaar zat die heuvel ook in het parcours en toen lukte het niet. Dus Sophie Toppie!!! Helaas kreeg Sophie nog de pech dat ze afgesneden werd aan 2 kanten en daardoor ten va kwam. Hierdoor kreeg de renner voor haar wat meer afstand anders had Sophie die nog wel ingehaald. Ook Sophie reed een goede wedstrijd. Sophie werd 45e.
Na Sophie was het de beurt aan broer Michiel en Daan. Beide heren misten 1 wedstrijd en mochten dus weer achteraan starten. Ook voor hen no-problems… Al snel zagen we Daan bij de eerste 10 rijden met kort daar achter Michiel. Daan had zo zijn zinnen gezet op weer een podiumplek dat hij steeds een plekje opschoof en uiteindelijk 2e lag met een flinke voorsprong op de nummer 3. Hij heeft toen de kraan wat dicht gedaan met het oog op de wedstrijd in Lieshout van de dag erna en stabiel de wedstrijd uitgereden. Michiel daar en tegen zag nog wat kansen liggen en hield de gashendel ver open en wist zoveel renners in te halen dat hij als 5e over de streep kwam. Klasse Michiel!!!

Na Michiel en Daan was het de beurt aan Niels Boom in de D-categorie.  Omdat ook Niels wat wedstrijden gemist had moest ook hij achteraan starten. Blijft wel vervelend, maar ook Niels liet zijn koppie niet hangen en gaf alles wat hij in huis had. Zijn rondje was nog weer groter en uitdagender dan het rondje van Michiel en Daan. Niels kwam als 16e over de streep. Netjes Niels!
En toen Niels zijn rondes aan het rijden was zagen we nog een Mol op de parkeerplaats rijden… Hé wat leuk in de A categorie reden zelfs 2 Mollen mee. Antonie van Noppen en Bart Buijk.  Antonie werd 2e voor Bart 3e.

Laat een bericht achter

X
X
X