shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Maud en Lieke streden dit weekend in het omnium van Kampen

Maud Lieke

Voor Maud Adriaansen en Lieke van Weereld stond er zaterdag 26 augustus een omnium in Kampen voor de deur. Eerst een tijdrit en daarna een criterium op een parcours dat voortdurend op en neer ging. Naar Mauds zeggen was het een mooi, maar zwaar rondje met niet veel herstel mogelijkheden.

Bij de tijdrit ging Maud, zoals altijd, als eerste van start. Bij Maud ging de tijdrit niet al te best. Het rondje was te doen, maar ze vond het stukje klimmen wel lastig, ze eindigde als 24ste. Lieke startte een half uur later. Bij haar werkten de benen niet mee, waardoor ze niet erg tevreden was. Ze eindigde op de 31e plaats.

Niet veel later was het tijd voor het criterium. Dat bestond uit 32 rondes, die samen goed waren voor 44,8 km. Maud maakte wat fouten in de koers en moest zich daardoor helaas laten afzakken na een aantal rondes, maar reed daarna alleen lekker door. Lieke reed lekker mee in het peloton. Het tempo van de koers was erg gevarieerd, door de pogingen van verschillende rensters om van het peloton weg te komen. Toch werden deze elke keer teruggepakt en het lukte geen enkele renster om echt weg te rijden.

Het kwam dus uit op een massasprint, hierin werd Lieke 12e en Maud eindigde als 27e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X