shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Nieuwelingen doen ervaring op in Zuidland

Zaterdag 26 augustus reden drie Mol jongens de Ronde van Zuidland. Jarid van Horik, Sjors van der Glas en Beau van Izerloo. Zo aan het einde van het wegseizoen, en het veld seizoen voor de deur, is het voor de jongens een goede zaak om nog wat ervaring op te doen voordat ze tweede jaars worden. 

En met nog één klassieker voor de boeg ook meteen een goede training. In Zuidland lag een leuk parcours van 2,7 km lang en met een aantal pittige bochten. Met 42 renners aan de start zou dit best een leuke wedstrijd kunnen worden. Beau had een goede start en kwam als 2e renner door de bocht in de finishstraat. Ook Jarid en Sjors startte prima en zaten lekker voorin het peloton.

Na een aantal doorkomsten ging het voor Sjors helaas te hard en moest hij het peloton laten gaan om vervolgens een aantal ronden daarna weer aan te sluiten en weer lekker mee te rijden. Er waren uitloop pogingen van meerdere renners waardoor het soms lekker hard ging maar er kwam niemand weg. Jarid en Beau lieten zich vele malen voorin zien en Beau pakte nog een premie sprint. De laatste ronde was er wel een renner die weg kon blijven en met een minieme voorsprong op het peloton won. Er kwam voor onze jongens dus een massasprint met 40 renners met veel gedrang. Beau werd hier zeer knap 16de en Jarid zat wat klem en behaalde een 28ste plaats. Sjors moest vandaag genoegen nemen met plek 40 maar er zit progressie in Sjors, dus hou vol, Veendam wordt jou wedstrijd!!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X