shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Robert Reijers wint GP Van Driel Groenvoorziening

Maandagavond 4 september is onder aanvoering van Andries van Driel zelf, de GP Van Driel Groenvoorziening gereden. Andries heeft ervoor gezorgd dat onze club 2 nieuwe bosmaaiers rijker is. Daar moet uiteraard wat tegenover staan en hij vond het leuk als er een GP op de maandagavond georganiseerd zou worden. Dat doe je als club uiteraard voor je sponsor. Andries was zelf net uit het gips, maar de wedstrijd lekker uitgereden en natuurlijk zelf de prijsuitreiking gedaan.

Uitslag 50 plus:1. John Eggers, 2. Kees Stuy, 3. Arie Luiten
Uitslag 50 min: 1. Robert Rijers, 2. André Huijzer, 3. Martijn de Putter
Uitslag dames: Eltina van Wijk

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X