shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cédric 2e en Halvar 8e in Zele, België

Vanmorgen afgereisd naar Zele in België voor de eerste cyclocross wedstrijd van seizoen 2017/2018. Het weer: echt cross weer.. regen.

Vanaf 13.00u richting de plaats waar de renners verzamelden voor de start van de renners van U13. Cédric stond in de tweede startrij. Cédric in de spannings/relaxmodus, hangend op zijn stuur rustig wachten op de start…… de bel klonk.. en Cédric hing nog rustig op zijn stuur… ‘ik wist niet dat we al moesten starten..’ Dus, gunstig geloot, maar ongunstig het veld in. Enkele renners gingen vlot van start, en wisten voorsprong te nemen. Cédric wist zich wel naar voren te werken, maar bleef vrij lang in de vierde positie fietsen. In de tweede ronde had de koploper een voorsprong van ongeveer 30 seconden, en Cédric had aansluiting met de nrs 2 en 3 in de wedstrijd. Cédric kwam toen eindelijk flink op stoom, en haalde de nrs 2 en 3 in, en trok door. De speaker zei: ‘en die een Nederlander is aan het oprukken’! Cédric trapte door, en maakte de voorsprong van de koploper steeds kleiner. Helaas lukte het niet om bij de koploper te komen, maar kwam Cédric toch wel heel netjes als 2e over de fnish, op ongeveer 10 seconde van de nr 1!! Cédric nam een grote beker in ontvangst, en omdat hij de eerst buitenlander over de finish was, kreeg hij nog een leuke herinnering van de wethouder van Zele.

Om ongeveer 14.50u het oproepen van de renners van U15. De start om 15.00u. Na de vele regen een lekker modderig parcours, maar tijdens de wedstrijd van Halvar werd het droog, en kwam soms de zon door. Ook Halvar werd gunstig geloot, in de 2e rij. Halvar had een super start, ging als 4e het veld in. Hij werd later nog door enige renners ingehaald, maar hij bleef verder erg sterk fietsen. Halvar verloor wat op de lange rechte stukken, en wist weer te herstellen op de wat technische stukken. Halvar fietste goed door, en kwam uiteindelijk als 8e! over de finish. Ook Halvar was de eerste buitenlander over de finish, dus ook hij kreeg een herinnering van de wethouder van Zele.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X