shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Molmeiden bij het NCK

NCK-Vrouwen IMG_0152 IMG_0169

Gisteren heeft voor het eerst sinds lange tijd weer een Mol-damesteam meegedaan met het NCK in Dronten. Het team bestond uit Lucinda Brand, Lieke van der Draaij, Leonie Bos en Desiree Ketting. De meiden hebben een aantal keren onder leiding van Anneke Lubeek en Stefan van Izerloo getraind. Om half 2 was de start tussen de favorieten. Jammer genoeg was Desiree ziek, maar met gebruik van wat neusspray en paracetamol ging ze toch van start en heeft ze nog 10 km meegefietst. Anneke gaf onderweg aanwijzingen vanuit de auto. In de stromende regen moesten de meiden een parcours van 34,3 km afleggen en dat was behoorlijk zwaar. Met een eindtijd van ruim 52 minuten was iedereen dik tevreden en is uiteindelijk de 14e plaats behaald.

2 Responses

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X