shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

In Memoriam Hans van den Hengel

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat speaker Hans van den Hengel is overleden. Velen van ons kennen Hans als speaker van de jeugdwedstrijden, waarin hij opviel doordat hij altijd alle renners bij naam en toenaam kende. Een feestneus als er een renner jarig was, een kam door de haren voor de podiumceremonie en vooral het oog dat hij voor álle renners altijd had, het zijn dingen die velen zich vast nog kunnen herinneren. Door zijn unieke systeem wist hij groepjes renners al van verre te herkennen en daardoor kon hij de koers altijd bijzonder levendig verslaan.
In al zijn jaren als speaker is Hans altijd een trouwe vriend van de jeugdwedstrijden van onze vereniging geweest. Zo versloeg hij maar liefst 25 keer de Voorjaars Competitie voor de jeugd en ook bij de Marion Gödde Meisjesronde en het Klimomnium was hij een vaste waarde in het juryteam. Dank zij Hans wisten we sponsoren te vinden die de Jeugd Voorjaars Competitie ook in de crisisjaren mogelijk maakten en zijn betrokkenheid bij de jeugdwielersport was keer op keer een inspiratie voor velen.
De laatste jaren tobde Hans met zijn gezondheid waardoor hij niet meer in staat was om nog bij de wedstrijden betrokken te blijven. Hans is 74 jaar geworden.
We wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe bij dit verlies.

17 Responses

 1. Fam. van Izerloo

  Inderdaad zeer mooie herinneringen aan deze man. Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies

 2. D Meekhof

  Fantastische kerel, ik kon er niets van maar Hans had altijd een positieve opmerking al lag je op 10 ronden achterstand .
  R.i.p .
  Danny Meekhof

 3. E. A. Abbel

  We zijn er al ff uit maar kunnen hem nog goed herinneren… We wensen zijn familie dan ook veel sterkte toe.

  Fam Abbel

 4. Hans suselbeek

  Ik ken hans altijd als fijne man.leuke tijd altijd gehad bij wedstijden.en er na als je hem zag .familie heel veel sterkte.hans ik zal je missen. Hans suselbeek en fam

 5. Erika de Lange

  Altijd mooie jaren gehad tijdens de jeugdwedstrijden. Hans, rust zacht en veel sterkte met het verlies voor de familie.

 6. Raymond Schilperoord

  In een tijd waar veel speakers de jeugd er een beetje bij deden, was Hans echt uniek omdat hij de jeugd de leukste en belangrijkste categorie van de wielersport vond. Daar stond hij voor, dat straalde hij ook uit, ieder kind verdiende zijn warme aandacht. Enorm veel respect voor zijn prima werk voor het jeugd wielrennen! Familie en vrienden veel sterkte gewenst.

 7. Rust zacht Hans. Je bent mijn buurman geweest, je probeerde me altijd toen ik jonger was aan te moedigen om te gaan wielrennen maar had andere plannen en daar plaagde je me altijd mee maar rust zacht en voor de familie heel veel sterkte toegewenst.

  1. Je zwaaide altijd naar me, of je kwam aan rijden in je auto en knipperde even met je lichten. Ik zwaaide ook en we hebben een poosje terug nog staan te praten over het 1 en ander wat er in ons leven speelde, zal je glimlach en het zwaaien heel erg missen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X