shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Mol-jeugd weer terug van geslaagd kamp

IMG_20171001_120158_resized_20171002_104541204 IMG-20171001-WA0024_resized_20171002_104554971 (002)

Afgelopen weekend een keertje niet fietsen voor onze jeugd-renners, maar gezellig met zijn allen op kamp ! Leuk om de kinderen eens in andere kleding te zien en zonder fiets. Met maar liefst 60 personen zakten we af naar Loon op Zand om daar een heel weekend met elkaar door te brengen in een hele mooie kampeerboerderij.
We genoten van een spannende avond speurtocht door het bos, konden hutten bouwen, konijnen knuffelen, voetballen en klimmen.
Zaterdag middag speelde we het spel ‘wie is de Mol’ in weer waar de harten van de veldrijders sneller van gaan kloppen. We hadden een aantal “nep” mollen in ons midden die voor verwarring en sensatie zorgde, en het viel niet mee om de echte mollen te ontmaskeren. Ook hun eigen ouders waren erg verbaasd bij de ontmaskering ! Goed gedaan Mollen !
Verder werd er weer stevig gecoached door o.a. de trainers en andere pappa’s tijdens het voetbal, het kaarten en het levend stratego. De avond werd afgesloten door een bingo, waar prachtige en een enkele pikante prijzen te verdienen waren. Een aantal valse bingo’s zorgden voor wat liedjes, en vooral veel gelach.

Een kamp om nog lang van na te genieten. Iedereen stak zijn handen uit zijn mouwen, de kinderen deden zonder te morren de corvee en er waren geen ongelukjes. Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en vooral jullie positieve inzet !

Al met al een top weekend, en wat was het lekker rustig op de terugweg….

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X