shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucas Janssen 3de in Prolease Rosmalen

A946BF46-5921-4071-A5B9-C3D7D93B77E3

Gisteren had Lucas een cross in Rosmalen, de Prolease grote prijs van Brabant.
Lucas ging als 5de het veld in, maar Salvador en Steijn waren er meteen weer samen vandoor. Lucas wilde zichzelf niet opblazen door er naar toe te rijden en bleef samen met Joppe in de achtervolging.
Lucas voelde zich wel sterk maar besloot toch wel een beetje in Joppe zijn wiel te blijven.
Halverwege liep Steijn zijn ketting eraf, maar kon wel weer bij Joppe en Lucas aansluiten. Matyas sloot halverwege de koers ook bij ons aan. Zo reden ze met z’n 4-en. Met nog 2 rondes te gaan ging Steijn er vandoor en reden ze voor plek 3, 4 en 5. Maar helaas moest Lucas het iedere keer bij een klein heuveltje laten lopen en in de laatste ronde lag hij alleen op plek 5. Het leek er op dat Matyas voor de 3de plek mocht rijden, maar Joppe kwam er toch weer bij.
Even leek het er op dat Lucas het daarmee moest doen, maar hij gaf niet op en kreeg zijn strijdlust weer terug. Met nog 1/3 ronde te gaan sloot Lucas weer aan bij Matyas en Joppe. Omdat dit een snelle ronde is zou hij theoretisch op zijn sprinters benen kunnen vertrouwen richting de finish. Lucas nam de kop met nog 2 bochten te gaan. Een beetje risico, maar had niks te verliezen vond hij. Lucas sprintte met alles wat hij nog had en ging voor het vaderland!!!
En ja hoor, Lucas haalde de 3de plek met de sprint!!
Een ervaring om in zijn zak te stoppen op deze cross.
Helaas nog steeds geen uitslagen op de KNWU site van onze andere Mol nieuwelingen.

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X