shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand verrast in SP Ruddervoorde

RUDDERVOORDE – Lucinda Brand heeft haar goede seizoenstart van vorige week een fantastisch vervolg gegeven. In de lastige Super Prestige veldrit van Ruddervoorde acteerde onze Molrenster van meet af aan in de voorste linies. In een spannende wedstrijd, waarbij Lucinda de strijd aanbond met ervaren rensters als Maud Kapteijns, Ellen van Loy en de wereldkampioenen Sanne Cant (elite) en Annemarie Worst (beloften), bleek dat de voor team Sunweb uitkomende Rotterdamse prima uit de voeten kon op het winderige en vooral technische parcours. Lange tijd streed zij aan de zijde van Sanne Cant voor de overwinning. Maud Kapteijns en Annemarie Worst gaven zich echter niet gewonnen en wisten in de laatste ronde bij de twee koploopsters aan te sluiten. In een zinderende finale, waarin de zandbak een beslissende rol speelde, eiste Lucinda een prachtige tweede plaats voor zich op achter de tot nu toe ongenaakbare landgenote Maud Kapteijns. De derde podiumplaats ging naar wereldkampioene Sanne Cant.

 

uitslag elite dames SP Ruddervoorde

Interview Lucinda Brand op Sporza

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X