shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow wint veldrit in Tilburg

IMG-20171113-WA0003_resized_20171115_101108713

Afgelopen weekend vertrokken een groot aantal jeugd renners richting Tilburg. Jarenlang een nogal nat parkoers, maar de weergoden waren ons goed gezind dit jaar.
Als eerste mol zagen we Brett Timmer. Hij reed pas zijn 2e veldrit en hij stond goed geconcentreerd aan de start. Het fluitsignaal ging en hij was meteen goed weg. Hij kon lekker meekomen met de koplopers. Hij begon heel sterk, maar moest ook hard werken om mee te blijven komen. Dat lukte hem heel goed en hij kwam zelfs als 8e over de streep! Categorie 3 met 3 mollen; Luke, Maud en Selena. Selena was als een speer weg. Maud had achteraan geloot en zocht haar eigen plekje in het veld. Luke startte voor zijn doen niet zo goed, maar hij reed iedere ronde verder naar voren. Selena haar start was te snel geweest en moest zich laten afzakken. Maud reed ondertussen lekker door. Voorin werd het spannend en Luke haalde zelfs de koploper in. Hij reed bij hem weg en het lukte hem om solo over de streep te komen! Selena werd 15e en Maud kwam als 25e over de streep. Daarna waren Cyriel en Thijs aan de beurt in categorie 4, beiden hadden niet zo’n super start. Cyriel probeerde mee te rijden met de koplopers, maar die waren al weg. Zijn benen waren niet zo sterk maar hij reed toch naar een 10e plek toe en kon die plek vasthouden. Thijs reed een goede wedstrijd en kon lekker met andere renners het gevecht aan gaan in het veld. Hij werd 25e . Na de Pauze zagen we Anouk en Cedric aan de start staan. Maar ze waren niet de enige, maar liefst 51 renners gingen het veld in. Cedric was goed weg en kon met 3 renners meteen wegkomen. Anouk reed lekker haar eigen race en we zagen haar goed technisch het parkoers rondrijden. Cedric kon bij de koplopers blijven, maar verloor wat tijd in de zandbak. De 2 koplopers moest hij laten gaan. Hij werd toch mooi 3e. Anouk reed de zware wedstrijd heel netje uit en werd 48e . Daarna de jongens van categorie 7; Daan, Halvar en Michiel. Daan mocht weer achteraan starten. Halvar en Michiel halverwege. Michiel ging helaas al eerste bocht onderuit. Daan en Halvar ondervonden nogal wat hinder in hun achtervolging naar de koploper, maar Halvar werd toch mooi 14e, Daan 22e en Michiel 27e

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X