shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas op podium in Hilversum

selena

Slechts 2 mollen zagen we vorig weekend in Hilversum. Cyriel en Selena besloten toch dit parkoers te rijden omdat het zo leuk en lekker technisch is.
Selena startte in categorie 3, ze had redelijke loting en een hele knappe start, ze kon lekker meekomen met de koplopers. Maar op de eerste heuvel hield een renner de rest op, Selena zat verkeerd en schoot van de 5e naar de 9e plek. Er werd in de volgende rondes flink geknokt voor de 9e en 10e plek, en voor het laatste podiumplekje voor de meiden. De jongens en meisjes worden apart worden geklasseerd vanaf september… Het werd stuivertje wisselen, maar Selena sprintte knap naar een 10e plek, en het laatste plekje op het podium van de meiden! Knap gedaan meid!
Cyriel in categorie 4 had een slechte loting en kwam bij de start slecht weg. De koplopers zag hij al ver vooruit het veld in duiken. Cyriel ging als 20e het veld in en had zin in een inhaal race. Iedere ronde zag je hem verder naar voren schuiven en hij kwam zelfs in de buurt van de koplopers! Dat gat reed hij niet meer dicht maar hij werd wel knap 6e. Wat een mooie wedstrijd en je was super tevreden.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X