shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucas Janssen 3e in Lieshout!

23D723AE-1AD8-4B8D-A8A4-6BC9DAE5C7EA

Op 20-11-2017 was er koers in Lieshout met een hele brede start in het maïskolf veld.
Deze lag er niet zo goed bij als voorbije jaren toen Lucas nog jeugdrenner was, maar dat mocht de pret niet drukken. Lucas kwam erg slecht weg bij de start waardoor hij als 6e het bos in draaide. Na een kwart rondje reed Salvador Alvarado weg en reed Lucas op een 4e plek. Na een half rondje kon hij op de 2e plek de achtervolging inzetten, alleen kwam hij niet dichterbij en besloot zich terug te laten zakken.

Na een tijdje kwamen er 2 renners bij waardoor Lucas in een groepje reed met 4 andere podiumkandidaten en besloot zich te sparen voor de laatste ronde. Alleen in de laatste ronde zat Lucas net op een slecht plekje, Joppe de Heij en Levi van Hoften vielen breed uit voor Lucas op een single track waardoor Quinten Buijs kon wegrijden en Lucas werd opgehouden. Hij verloor 10 a 15 seconden en dus werd het terugvechten naar Quinten voor een 2e plek. Lucas kwam er niet meer bij en bleef op een gaatje achter hem met dus nog 1 podium plek te vergeven.

In het laatste breede bos stuk besloot Lucas zijn sprint al in te zetten en dat werd beloond met een 3e plek.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X