shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow op podium in Spijkenisse

3e Plaats 3e Plaats!

Een al wat drassige bodem in combinatie met een week regen leverde afgelopen zondag een heel uitdagend parkoers op in de nationale jeugdveldrit in Spijkenisse. Onze mollen zijn door Mol-Delta goed bekend in Spijkenisse en gelukkig zagen we flink wat jeugdrenners op deze nieuwe nationale veldrit afkomen.
In categorie 1 stond Yara weer aan het vertrek. Haar fiets werd niet goedgekeurd bij de verzet controle, maar gelukkig mocht ze wel starten. Ze had een super start en gleed als 5e het veld in. Maar in het veld werd het heel zwaar voor haar. Ze kon bijna niet meer vooruit komen en moest wat plaatsjes afstaan. Ze hield wel goed vol en finishte als 9e!
In categorie 3 stonden Luke, Isere en Selena aan het vertrek. Luke schoot als 2e het veld in met daar vlak achter Selena en Isere. Wat deden ze het goed, maar wat moesten ze hard werken. De fietsen stroomde vol met modder, maar alle drie hielden ze het goed vol. Luke bleef voorin knallen, maar ook Isere en Selena konden ondanks wat slippartijen goed halverwege het peloton mee trappen. Luke wist de 4e plek te bemachtigen, Isere werd 10e en Selena 11e.
Daarna kwamen in categorie 4 Cyriel en Thijs, ze vlogen naast elkaar goed voorin de eerste glibberige bocht in. De eerste ronde lag Cyriel heel goed als 5e, maar de 2e ronde werd 8 maal vallen hem teveel. Wat moesten de supporters hem hard coachen om toch door te gaan. Thijs had het ook zwaar, er zat zoveel modder in zijn wielen dat hij niet meer kon fietsen en zelfs moest lopen! Maar beide finishten toch, Cyriel werd 9e, Thijs 20e!
Het parkoers werd er niet beter op, maar de mollen uit categorie 5 gingen volle goede moed op pad; Anouk, Jelle en Julien waren goed weg. Jelle vloog voorin met de koplopers het veld in, Anouk en Julien kwamen hierachter aan. Het was druk in het veld en Jelle streed hard voor zijn plekje. Julien en Anouk bleven redelijk bij elkaar in de buurt, en trapte dapper door de modder heen. Jelle kon zijn plek voorin vasthouden en werd 8e, Anouk werd 26e, Julien 27e.

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X