shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cedric 2e in de Pietencross

IMG-20171127-WA0001_resized_20171127_091849982

De altijd gezellige pietencross in Dommelen werd druk bezocht! Mooie wedstrijden met Pietjes in het publiek. Uitkijken dat je niet over kruidnoten uitglijdt of lek rijdt op de pepernoten dus.
In categorie 2 was Brett weer van de partij. Hij was goed weg en kon heel lekker meekomen. De koplopers reden net iets te hard, maar kon toch nog wat renners inhalen. Die positie kon hij vasthouden, maakte geen foutje en hij kwam als 11e over de streep. Categorie 3 met alleen Maud, zij was wat minder vlot weg, maar vocht zichzelf prima naar voren. Die plek kon ze goed handhaven en reed met een mooi en constant tempo door het veld. Op het asfalt zat er zelfs nog een versnelling in. Ze wist een 23e plek te behalen.

Categorie 4 met Cyriel. Hij reed weer als 20e het veld in, maar wist door mooie inhaal manoeuvres flink wat renners voorbij te rijden. De eerste ronde lag hij al op een 12e plek. De 2e sterke ronde pakte hij nog een aantal renners en wist uiteindelijk een 7e plek te bemachtigen. Categorie 5, Cedric had ook een slechte loting, dus ging ook beginnen aan een inhaalrace. Heel knap reed hij zich naar voren, reed technisch heel sterk en werd zelfs 2e! Tenslotte nog 2 kanjers in categorie 7, Daan en Halvar. Daan had goed geloot, maar startte erg slecht. Halvar had de 3e startrij maar wist goed naar voren te wringen. Viel wel in de zandbak, maar werd knap 13e. Daan ging dus als laatste het heuveltje over, maar die zagen we iedere ronde opschuiven, hij werd toch nog 20e.

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X