shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Koude wedstrijd in Lieshout met mooie uitslagen voor de jeugd

brett

Een koud weekend met een mooie wedstrijd in het prachtige bos van Lieshout. Na een aantal wedstrijden werd er vanaf dit weekend gestart op klassement. Onze renners stonden er goed voor want we zagen veel grijs op de voorste rijen. Voor en na de pauze zagen we in (bijna) alle categorieën molrenners. Leuk om te zien en om aan te moedigen uiteraard.
Als eerste zagen we in categorie 1 Yara Gouw. Ze deed haar naam eer aan, want ze was gauw weg. De eerste bocht vloog ze nog een renner voorbij en kwam de eerste ronde halverwege de groep voorbij. Ze probeerde nog in te halen, maar de renner voor haar liet dat niet toe. Volgende keer mag ze best iets brutaler zijn vond haar opa… Maar ze werd wel heel knap 9e. Categorie 2 met Brett Timmer. Hij had een goed start en kon met de koplopers lekker mee het bos in. Hij hield het goed vol en bleef lekker met een andere renner goed door de bospaadjes knallen. Hij reed technisch netjes, viel niet en behield zijn mooie 10e plek. Categorie 3 met 3 renners; Luke Chow, Maud van Izerloo en Isere . Luke vloog als 2e het bos in, Isere goed halverwege en Maud probeerde na een wat mindere start, de eerste bocht alvast wat plekjes op te schuiven. De 1e ronde zagen we Luke op een 2e plek rijden. Isere zat goed halverwege en Maud kon lekker met een groepje van 3 renners hier vlak achter meekomen. Luke probeerde op een recht stuk in te halen, maar zijn vingers waren zo koud dat hij misgreep in het stuur en gleed onderuit. Maar hij zette gauw de achtervolging weer in en werd toch nog netjes 3e. Isere kwam als 14e over de streep en Maud werd 17e. Categorie 4 met Cyriel. Voor het eerst dit jaar zagen we hem op de 2e startrij ipv achteraan. Hij was goed weg en kon meteen aansluiting vinden met de koplopers. Hij liet een klein gaatje vallen, maar haalde ook weer wat renners in. Hij bleef uiteindelijk met zijn 3-en vlak achter de 2 koplopers aanjagen. Hij kon de sprint niet winnen maar werd wel knap 5e. Categorie 5 met Jelle de Vlaam. Hij had er zin in, had een hele goede start en ging met het peloton mee door de eerste bocht. Die pakte hij netjes aan de binnenkant (goede tip van de trainer Sebastiaan). De verdere wedstrijd reed hij netjes achter het peloton op een 14e plek en wist de laatste ronde nog op te schuiven naar een 13e plek. Tenslotte zagen we Daan in categorie 7. Hij was goed weg bij de start en kon lekker met de snelle jongens meekomen. De ronde was wat groot en we moesten even geduldig wachten voor we hem weer zagen, maar daar zagen hem op de 9e plek voorbij komen. Hij reed heel sterk en kon zelfs nog opschuiven. Daan werd knap 8e vandaag in Lieshout

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X