shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Podiumplaats voor Lucinda Brand in Druivencross

Onder barre winterse crossomstandigheden heeft Lucinda Brand zich opnieuw van haar beste kant laten zien. Van meet af aan streed de Rotterdamse Molrenster op het besneeuwde en modderige parcours in de strek bezette veldrit om de podiumprijzen. Zij aan zij met wereldkampioene Sanne Cant en oud wereldkampioene Pauline Ferrand Prevot wisselden de rensters telkens van positie. Lucinda nam in de tweede ronde sterk de kop, maar door een uitglijder in de afdaling kreeg zij gezelschap van haar voormalige teamgenote (Rabo) de Française Pauline Ferrand Prevot, die een ijzersterke wedstrijd reed. Lucinda  moest na een foutje de Française laten gaan en ging vervolgens met Sanne Cant de strijd aan voor de tweede plaats.

Het zag ernaar uit, dat dit gevecht in het voordeel van Lucinda uitpakte, tot de Sunweb-renster met haar stuur in een spandoek haakte en zo door Cant voorbijgestoken werd. Lucinda was echter tevreden met haar zwaarbevochten podiumplaats, wetende, dat er met een beetje geluk nog een hogere klassering had ingezeten.

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG

 

 

 

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X