shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand soleert naar zege in Waaslandcross

In een belangrijke periode van het veldritseizoen groeit de vorm van Lucinda Brand zienderogen! In de Waaslandcross in Sint-Niklaas trof Lucinda een parcours dat op haar lijf geschreven was. Brand voelde zich in haar element op het recreatiedomein De Ster en kende meteen een uitstekende start, door achter Ellen van Loy als tweede het veld in te gaan. Toen de Sunweb-renster zag, dat wereldkampioene Sanne Cant een heel wat mindere start had, nam ze gedecideerd de kop over om die vervolgens nooit meer af te staan!

Achter Lucinda vormde zich een jachtgroep van zes rensters, van wie Alice Maria Arzuffi (It) en de wereldkampioenen Annemarie Worst (beloften) en Sanne Cant (Elite) de meeste weerstand boden. Desalniettemin groeide de voorsprong van onze Molrenster tot meer dan 20 seconden. Na een slippartij van Lucinda in de voorlaatste ronde kwam Sanne Cant nog dicht bij de aansluiting, maar Lucinda liet zich de winst niet meer ontnemen en verwees achtereenvolgens Sanne Cant en Sophie de Boer naar de overige podiumplaatsen.

KLIK HIER voor deuitslag

 

Highlights SPORZA

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X