shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Nieuwe veldrit Boxtel goed bezocht door jeugd DRCdeMOL

IMG-20171224-WA0002_resized_20171224_103627725

In Boxtel werd afgelopen weekend een nieuw veldrit-evenement georganiseerd. Langs het recreatieterrein de Langspier ging zaterdag en zondag de Rabobank veldrit 2-daagse van start. Zaterdag stonden de jeugdcategorieën gepland en zondag waren de nieuwelingen t/m de elite aan de beurt.
Bij de jeugd zagen als eerste Mol aan het vertrek Brett Timmer in categorie 2. Hij had een snelle start en we zagen hem goed voorin voorbij komen op het gras. Het lange stuk over het strand deed Brett heel goed, hij hoefde niet af te stappen en kon zijn positie goed vasthouden. De koplopers moest hij laten gaan, maar hij bleef hier vlak achter heel hard door knallen en kwam als 9e over de finish.
In categorie 3 weer wat meer mollen; Luke Chow, Maud van Izerloo, Selena Bas en Isère Koster hadden het gezellig met zijn vieren aan de start. Ze waren allemaal goed vertrokken, Luke voorin, Selena hier vlak achter samen met Isere en Maud. Het parkoers was technisch niet moeilijk, maar het werd wel zwaar voor de kids. Luke moest een klein gaatje laten vallen met de koploper, maar bleef wel goed zijn 5e plek verdedigen. Selena werd wat moe en moest zich wat plekken afstaan aan concurrenten, Isere trapte lekker licht door en hield het heel goed bij. Maud reed haar eigen race en had genoeg competitie met andere renners, ieder vocht voor zijn eigen plek
Luke werd 5e, Selena 12e , Isere 18 en Maud 21e.
Categorie 4 met alleen Cyriel Hooghwerff. Zijn start was niet super en reed al meteen halverwege de groep. De eerste ronde probeerde hij nog naar voren te rijden, maar hij had de kracht niet in zijn benen en moest zelfs nog wat renners voorbij laten gaan. Hij werd 15e en dat is helemaal niet erg, maar hij was wel zwaar teleurgesteld. Volgende keer weer beter.
Categorie 5 met weer maar 1 renner, Cedric de Jager. Ook hij had niet zo’n goede dag. Zijn start was niet zo goed en hij kwam op achterstand. Hij had geen goede benen vandaag en kon niet meer renners inhalen, hij moest genoegen nemen met een 9e plek. Volgende keer weer vlammen jongen!
Tenslotte dan nog 2 renners in categorie 7 ; Halvar de Jager en Michiel van Vliet. Beide waren goed weg en konden lekker meekomen met de grote groep. Ook het zand deden de jongens heel netjes en ze konden hun plek goed verdedigen. Halvar werd 13e en Michiel 18e.

1 Response

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X