shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow en Selena Bas op podium in Breda

IMG-20171227-WA0024_resized_20171227_111246679

In Breda vindt traditioneel de dag na de kerst altijd de avond veldrit plaatst voor de jeugd. Iedereen weer blij om lekker naar buiten te gaan na 2 dagen veel te veel te hebben gegeten…Kortom veel molrenners aan het vertrek.
In categorie 1 zagen we Yara Gouw, ze kwam helaas niet goed ingeklikt en miste meteen de aansluiting bij de start. Maar ze gaf niet op en trapte nadat ze was ingeklikt dapper naar haar voorgangers toe en haalde er zelfs nog in ! Ze werd netjes 12e.
Categorie 2 met Brett Timmer, hij had een mooie start en vloog lekker in het midden van de groep het veld in. Hij reed prima over de heuvels, probeerde naar zijn voorganger te rijden. Maar het gat was te groot om te dichten, hij werd weer 9e, goed gedaan hoor.
Categorie 3 met Luke Chow, Maud van Izerloo, Selena Bas en Jesse Rozendaal. Luke zijn start was als een speer, en lag meteen 2e. Ook Selena was goed weg en kwam de eerste ronde als 6e door, daar vlak achter zagen Isere en Maud goed voorin voorbij komen. Ook Jesse reed heel goed, en kon lekker meekomen. De mollen hielden allemaal goed hun positie, Luke moest helaas wel 1 plekje afstaan , Selena moest ook een renner voor laten gaan, maar Maud en Isere bleven hun plek goed verdedigen en waren goed geconcentreerd. Ook Jesse reed heel hard over de heuvels en kon een grote groep kinderen achter zich laten. Luke werd knap 3e, Selena 8e, Isere 12e, Maud 17e en Jesse 20e
Categorie 4 met Cyriel Hooghwerff. Hij was goed weg en kon lekker meekomen. De koplopers waren wel al snel los. Maar hij kon naar het groepje hierachter rijden, en zelfs nog 2 renners inhalen. Hij gleed de laatste ronde nog weg, maar werd netjes 8e. Hij was heel tevreden en had een heerlijke wedstrijd gereden.
Categorie 6 met Cedric de Jager, Jelle de Vlaam en Anouk Bijl. Een hele grote groep renners stonden er aan het vertrek. De mollen vonden het een leuk parkoers en we zagen ze lekker bezig over de vele heuvels. Cedric reed goed voorin, Jelle zat ook lekker bij de voorste renners mee te knallen en daarachter reed Anouk heel knap mee. Maar het was zwaar en de koers duurde lang. Cedric lag 2e, maar zijn ketting vloog eraf en moest wat plekken afstaan. Jelle zat met nog wat andere renners te rijden, en ook Anouk had in het begin nog wat steun aan andere renners. Wat hielden ze het allemaal goed vol, Cedric werd 6e, Jelle 22e en Anouk 42e
Categorie 6 met een nieuwe naam voor de Mol ; Bradly Boom. Hij was al vroeg op het parkoers, en had goed kunnen kijken bij de andere categorieën. Hij startte een beetje achteraan, maar hij begon meteen aan zijn inhaal race. Hij kwam met wat andere renners te zitten en kon lekker met dat groepje meekomen, hij werd 42e. Goed gedaan Bradly en welkom bij onze club!
Ten slotte dan categorie 7 met Halvar de Jager. Hij had lang moeten wachten en wilde zo snel mogelijk naar huis. Dus gaf hij wat gas en bleef dat geven. Hij lag in eerste instantie 14e, maar bleef inhalen. Niet normaal, maar wel leuk om te zien. Hij knokte zichzelf naar een 5e plek. Knap werk jongen!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X