shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cedric 2e in veldrit Oosterhout

cedric2 cedric IMG-20180106-WA0013_resized_20180106_101050692 (002)

De eerste wedstrijd in 2018 voor de jeugd vond plaats in Oosterhout.
Yara Gouw in categorie 1 had na de 6-daagse iets minder geslapen, maar haar start was super en ging als 7e het veld in. Daar moest ze wel wat plaatsjes afstaan, maar ze kon lekker meekomen. Ze bleef in de beurt van haar concurrenten en haalde nog wat renners in. Ze werd 12e.
In categorie 2 zagen we Brett aan het vertrek. Ook zijn start was super en kon met de koplopers mee het veld in. De eerste ronde reed hij super goed met de snelle renners voorin mee! Maar ook hij was iets te laat weggegaan bij de 6-daagse en hij moest de laatste ronde wat renners voorbij laten gaan. Maar hij werd toch knap 7e.
In categorie 3 zagen we 3 renners in mol tenue; Luke, Selena en Isere. Isere is alleen wel overgestapt naar Breda, maar daar was de kleding nog niet binnen. Zij maakte dus nog even reclame voor de Mol. Luke was als een speer weg en vloog als 1e het veld in, Selena zat hier wat achter maar trapte lekker hard mee met de koplopers. De 1e ronde had Luke was achterstand opgelopen maar lag nog steeds lekker op de 5e plek. Selena reed hier achter netjes door en was knap brutaal aan het inhalen. Luke werd 9e en Selena 13e.
Bij categorie 4 zagen we Cyriel. Hij startte lekker mee met de koplopers. De eerste ronde lag hij net een paar meter achter de koplopers. Cyriel bleef achter de koplopers aanjagen de volgende ronde, maar kon niet aansluiten. Voorin brak het wel en hij kon nog wel 1 renner inhalen, hij werd 8e.
Categorie 5 met Cedric, Julien, en Jelle: Julien hadden we een paar weken gemist vanwege zijn polsbreuk, maar hij had er zin in. Cedric stond goed gefocust aan de start en ook Jelle had een hele goede start. Maar wat was het druk met renners in deze categorie, en wat moesten onze jongens hard knokken voor hun plekje. Cedric zat goed voorin bij de koplopers. Hij viel en moest terug knokken. Ook Jelle reed heel knap hier vlak achter. Julien reed lekker zijn eigen race. Cedric werd knap 2e, Jelle 22e en Julien 44e.
Categorie 7 met Michiel, Daan en Halvar. Daan had voor de start al pech met een gebroken ketting. Zou Rianne soms wat willen knutselen met een ketting ??? Gelukkig kon hij even bij de materiaalman Paul langs en was de ketting ruim voor de start weer gerepareerd. Hij had een goede start samen met Halvar en ze vlogen als 8e en 11e het veld in. Michiel moest aan zijn inhaal race beginnen vanwege een slechte startplek. Halverwege de wedstrijd kwam Halvar voor Daan te zitten en ook Michiel schoof lekker naar voren. Halvar werd 8e, Daan 12e en Michiel 30e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X