shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Mol-jeugd naar 6-daagse dankzij Roompot !

roompot FB_IMG_1515186415769_resized_20180105_115625257

Wat een leuk begin van het nieuwe jaar. De jeugd kreeg vrijkaarten van Roompot voor de 6-daagse in Rotterdam. De sfeer is altijd erg gezellig op dit mooie baanwielren evenement en de wedstrijden zijn spectaculair om te zien. Een mooie gelegenheid om de jeugd ook met deze tak van het wielrennen te laten kennismaken.
Met 50 jeugdleden, trainers, begeleiders en vaste supporters hadden we bijna een eigen tribune. De kinderen vielen goed op in hun Mol tenue en mochten zelfs bij de renners komen voor handtekeningen. Een mooie ervaring dus! We hebben genoten van de gezelligheid en de wedstrijden.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X