shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Mooie wedstrijden in Berghem

.facebook_1515955716637_resized_20180114_074846443 (002)

Terwijl onze grote dames begonnen aan hun NK, reden de jeugdleden hun wedstrijd in Berghem.
Een mooi parkoers midden in het bos, met paar leuke technische onderdelen als een zandbak, een slakkenhuis en een heuvel.
Bij de jeugd zagen we als eerste Mol aan het vertrek Yara Gouw in categorie 1. Haar ouders dachten dat het een half uurtje later begon en kwamen heel relaxed aanlopen. Maar Yara kon meteen klaar gaan staan aan het vertrek i.p.v. inrijden. Maar Yara bleef koel en startte goed. Bij de zandbak haalde ze een paar renners in die ten val kwamen. De 2e ronde werd ze toch wat moe omdat ze niet had ingereden dus werd ze door een paar renners ingehaald. Ze reed dapper door en kwam als 16e over de finish.
In categorie 3 met 2 mollen; Luke Chow en Selena Bas. Beide hadden een goede start; Luke voorin en Selena hier vlak achter. Het parkoers was technisch moeilijk, maar dat konden deze kanjers wel aan. Luke moest een klein gaatje laten vallen met de koplopers, maar bleef wel goed zijn 4e plek verdedigen. Selena reed hierachter lekker hard door en lag 2e meisje. Luke bleef knallen en werd 4e, Selena eindigde op een 11e plek.
Categorie 4 met alleen Cyriel Hooghwerff. Zijn start was super en hij reed al meteen voorin de groep. De eerste ronde hield hij dat goed vol en lag 5e. Hij bleef goed rijden maar werd wat vermoeid, maakte een stuurfoutje bij de heuvel en moest toch wat renners voor laten gaan. Hij werd netjes 8e.
Categorie 5 met weer 3 renners; Cedric de Jager, Anouk Bijl en Jelle de Vlaam. Ze waren alle drie goed weg. Er stonden ruim 45 renners aan de start, de strijd was begonnen. Cedric zat goed voorin, Jelle en Anouk knokten om bij een groepje aan te sluiten. De koplopers waren al vroeg in wedstrijd weg, en Cedric kwam in het groepje hierachter terecht. Jelle vond aansluiting bij een groepje halverwege en Anouk reed haar eigen loodzware race, Cedric werd 8e, Jelle 22e en Anouk werd 44e.
Tenslotte dan nog 2 renners in categorie 7 ; Halvar de Jager en Daan den Breejen. Beide waren in eerste instantie goed weg, maar Daan kwam vast te zitten achter een valpartij en moest de achtervolging in gaan zetten. Halvar reed een stabiele race en kon op de technische stukken aardig wat renners pakken. Halvar werd 14e en Daan 25e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X