shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

VOORJAARSCOMPETITIE JEUGD 2018

VOORJAARSCOMPETITIE JEUGD 2018

Beste kinderen,ouders en jeugdbegeleiders,
Ook dit jaar organiseren wij als vereniging DRC de MOL i.s.m. WV Breda, PRC Delta en RWV de Spartaan voor de 29e keer de Voorjaarscompetitie.Het doel van deze wedstrijden is om de jeugd zich optimaal te laten voorbereiden op het nieuwe wegseizoen dat eind maart weer begint.Iedereen kan op deze manier wennen aan de langere afstanden in een hogere categorie en de nieuwe kinderen kunnen zo kennismaken met de gang van zaken rondom de wedstrijden.We hopen dan ook dat alle renners en rensters weer met veel plezier zullen deelnemen aan deze vriendschappelijke wedstrijden!

De wedstrijden zullen op de volgende data worden verreden:

  • Zondag 4 maart aanvang 11.00uur Breda WV Breda
  • Zaterdag 10 maart 11.00 uur Spijkenisse PRC Delta
  • Zondag 18 maart 11.00 uur Rijswijk RWV de Spartaan
  • Zondag 25 maart 11.00 uur Dordrecht DRC de Mol

Het inschrijfgeld per deelnemer bedraagt €12,50.

Inschrijving UITSLUITEND per vereniging, dus NIET per renner.

De verenigingsbijdrage (ongeacht het aantal deelnemers) is gesteld op €25,00.Betalingen kunnen worden voldaan door het verschuldigde bedrag te voldoen op de bankrekening van DRC de Mol,rekeningnummer NL54INGB0000182281 t.n.v. penningmeester DRC de Mol te Dordrecht.Sinds enkele jaren kan de bijdrage niet meer contant worden voldaan. De eerste 5 aankomende renners per categorie krijgen iedere wedstrijd een medaille en alle deelnemers die meerijden voor het
klassement krijgen een beker uitgereikt na afloop van de finale op zondag 19 maart. Algemeen Reglement Voorjaarscompetitie.Alle wedstrijden worden gereden volgens de normaal geldende KNWU regels, dus afstanden en verzetten zoals in het KNWU reglement.Er is voor iedere wedstrijd materiaalcontrole aanwezig. Let u er alstublieft op dat de verzetten kloppen, de remmen goed werken en de sturen aan beide kanten voorzien zijn van stuur dopjes.Ook zullen we weer gaan rijden met het MyLaps systeem, wij vragen u daarom ervoor te zorgen dat van alle deelnemers bij inschrijving de juiste transpondernummers opgegeven worden.
Indien renners (nog) niet beschikken over een transponder hopen we dat iedere deelnemende vereniging zijn huur transponders aan hun renners beschikbaar zal stellen.
Waarschijnlijk zullen door de juryleden ook transponders beschikbaar gesteld worden die voor iedere wedstrijd apart gehuurd kunnen worden.
De kosten zullen dan €5,00 per transponder per wedstrijd dag bedragen en de transponders dienen na afloop van iedere wedstrijd weer ingeleverd te worden.
Het is niet mogelijk om voorafgaand aan de competitie een transponder te huren en deze na afloop van de competitie pas weer in te leveren.
Als je via je vereniging een transponder kunt huren of lenen verdient dat ook zeker de voorkeur. Let op: geen transponder = niet in de uitslag, dus zorg dat je het op tijd geregeld hebt! Rugnummers De rugnummers zullen PER WEDSTRIJD worden uitgereikt.
Voor aanvang van iedere wedstrijd kan het rugnummer in de kantine van de gastvereniging worden afgehaald en na afloop van de wedstrijd dient dit nummer weer te worden ingeleverd bij de organisatie.Rugnummers worden daarom ook niet meer per vereniging uitgereikt maar per individuele renner op vertoon van licentie of eventueel basislidmaatschapspas. Zorg er ook voor dat je je licentie en/of basis pas tijdens iedere wedstrijd bij je hebt en dat de licentie voorzien is van een handtekening.

Individueel klassement

Bij een overwinning krijgt men 20 punten, de 2e plaats is goed voor 19 punten, de 3e plaats levert 18 punten op, etc. Vanaf 20e plaats krijgt men 1 punt. Om in aanmerking te komen voor het eindklassement dient men minimaal 3 wedstrijden te hebben gereden. Bij deelname aan alle wedstrijden tellen de drie beste uitslagen. Bij renners met een gelijk aantal punten is de uitslag van de laatste wedstrijd in Dordrecht doorslaggevend.

Verenigingsklassement

Per wedstrijd gelden de 5 beste uitslagen over alle categorieën van iedere vereniging.Hier gelden wel de resultaten van alle vier de wedstrijden. Bij gelijke stand is het aantal overwinningen doorslaggevend, gevolgd door aantal 2e en evt. 3e plaatsen, etc. Voor de 3 hoogst eindigende verenigingen in het klassement is er na afloop van de finalewedstrijden een prijs beschikbaar.Inschrijven (via de jeugd begeleiding van de verenigingen) kan tot en met 21 februari a.s.bij ondergetekende. Om een en ander nog betaalbaar te houden voor de organisatie en de eigen bijdrage voor de deelnemers binnen de perken te houden zijn wij dringend op zoek naar sponsors voor de Voorjaarscompetitie. De kosten hiervoor bedragen €50,00 voor een vermelding op de webpagina’s van de Voorjaarscompetitie.

Tevens zullen de adverteerders tijdens de wedstrijd regelmatig door onze microfonist onder de aandacht worden gebracht.Mocht u binnen uw vereniging iemand weten die hier interesse in heeft, laat dit dan zo spoedig mogelijk even weten.
Alle bijdragen zijn van harte welkom!!

Met vriendelijke groeten,

Esmeralda de Vlaam Secretariaat Jeugdwedstrijden DRCdeMol
jeugddrcdemol@outlook.com

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X