shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel 2e in Sint Willibrord

IMG_20180311_120552_resized_20180311_013603048 (2)

Vandaag de officiële start van het weg seizoen in Sint Willibrord. Het was niet zo mooi weer, maar het zou na 10 uur droog worden. Altijd een erg leuke koers om het seizoen te beginnen, mede omdat de Profs 3x over het parkoers voorbij komen.
De eerste mol was Brett in categorie 2. Hij had niet zo’n goede start, maar hij kon gelukkig wel heel snel opschakelen en we zagen hem de 1e doorkomst keurig bij de kopgroep zitten. Hij kon daar alle rondes heel knap bij blijven. Het zat goed voorin mee te rijden, en kon het tempo prima aan. Het kwam aan op de sprint en dat deed Brett heel goed. Hij wist zelfs naar een 6e plek te sprinten. Mooi prijs ! en dat in de eerste koers van het seizoen ! In categorie 3 zagen we Selena. Zij had een hele snelle start en ook de volgende rondes kwam ze steeds als 2e of 3e voorbij. Er vielen wat renners van de kopgroep af, maar Selena hield het knap vol. Maar op de sprint was de energie op en ze moest genoegen nemen met een 7e plek. In categorie 4 was Cyriel aan de beurt. Hij probeerde verrassend genoeg de 2e ronde al te ontsnappen, en dat lukt prima ! Er kon 1 renner naar hem toe springen. Samen sloegen ze een flink gat met het peloton. Maar Cyriel zijn concurrent reed iets te hard en Cyriel moest lossen. Maar wat wilde hij graag zijn 2e plek behouden. Hij heeft enorm hard moeten fietsen om het snelle peloton voor te blijven. Dat kwam wel wat dichterbij, maar gelukkig hij redde het mooi wel. Knappe 2e plek. Na de pauze hadden we alleen nog Jelle de Vlaam in categorie 5. Hij moest lang wachten want vanwege de doorkomt van de omloop, begonnen we na de pauze met 7. Toen Jelle eindelijk aan de beurt was, vloog hij bij de start meteen hard weg. Dat moest ook wel want het tempo lag heel hoog in deze categorie. Maar Jelle zat bij de kopgroep van een man of 25. Er werd goed samengewerkt, en niemand kreeg een kans om te ontsnappen. In de massasprint werd Jelle knap 16e !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X