shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Sani-Dump Zaterdag Competitie Afsluiting

De afsluiting van de Sani-Dump Zaterdag Competitie vond plaats op 24 maart. Eigenlijk zou de laatste wedstrijd op 17 maart zijn maar wegens ijs op het parcours konden we toen niet rijden.

Bij de nieuwelingen Was Joeri van Mook na 8 wedstrijden de beste. De laatste wedstrijd gaf hij het niet meer uit handen. Bart Hordijk werd door de overwinning in de laatste wedstrijd knap 2e in het eindklassement en wipte over Leon van der Nat die 3e werd.

Robert Reijers was bij de B Klasse een klasse apart. Hij had al 2x gewonnen en hoefde de laatste wedstrijd alleen nog maar te starten om de overwinning op zak te steken. Om te laten zien dat hij echt de beste was zette hij nog even de puntjes op de i door ook de laatste wedstrijd te winnen. Zeer verdient won hij dus het eindklassement voor Andy van Loon en Chris Maas.

Bij de A Klasse was het nog spannend de laatste wedstrijd. Er kwamen nog 3 renners in aanmerking voor de eindzege. Het werd een tactische wedstrijd waarin Leo Gödde een klasse apart was. Hij won dik. Daarachter werd Tony Reijtenbagh 2e zodat hij de overwinning in het eindklassement wegkaapte voor de neus van Robert de Poel en Sander Lodder.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X