shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Berghem; Cyriel 2e, Selena 1e meisje en Brett 7e

berghem.jpg

Een paar mollen hadden geen zin om paaseieren te zoeken op 2e paasdag en gingen lekker een wedstrijdje fietsen in Berghem. Omdat er ook een wedstrijd was voor categorieën 5,6 en 7 in Werkendam was, zagen we slechts 3 mollen voor de pauze ; Brett Timmer, Selena Bas en Cyriel Hooghwerff. Maar wat waren het mooie wedstrijden ! Brett zagen we als eerste voorbij komen in categorie 2. Hij klikte goed in, sprong meteen goed mee vanaf de start en kwam lekker in de kopgroep te zitten. Daar kon hij zich goed handhaven en reed alle rondjes goed voorin mee. In de sprint perste hij er op de streep een 7e plek uit. Maar daar moest wel een fotofinish aan te pas komen. In categorie 3 reed Selena vanaf de start hard weg, en reed op kop de eerste bocht door. De volgende rondes bleef ze goed voorin in de kopgroep doorrijden, probeerde zelfs aan te vallen. De laatste ronde was haar uitgangspositie voor de sprint prima en ze sprintte naar een 5e plek. Omdat Brabant de meisjes apart klasseert, stond ze zelfs op het hoogste podium! Cyriel mocht zijn energie kwijt in categorie 4. Bij de start kon hij meteen doortrekken naar voren en in de 2e ronde lukte het hem om weg te komen. Er kwamen 2 renners in zijn wiel, en met zijn 3en reden ze ver voor het peloton. 1 renner wist solo verder te rijden, die snelheid kon Cyriel niet aan. Maar hij wist wel in de sprint de 2e plek te veroveren !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X