shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cédric de jager 2e in Werkendam

werkendam.jpg

Tweede paasdag. Een aantal Mollen zijn afgereisd naar Berghem maar voor categorie 5,6 en 7 was er een wedstrijd dichterbij huis. Namelijk in Werkendam.
In categorie 5 stonden Cédric de Jager, Lukas Mouthaan en Jelle de Vlaam aan de start. Jelle had er na de start gelijk de vaart in en nam de rest mee. Lukas heeft de smaak te pakken en weet zich goed te handhaven in het peloton. Totdat het tempo nog verder omhoog ging en hij moest lossen. Kwam wel in een groepje terecht en reed daar de rest van de wedstrijd. Jelle en Cédric trokken stevig door en het werd een heel spannende eindsprint en de finish foto moest er aan te pas komen. Uitslag volgde later omdat er naar de finishfoto gekeken moest worden. Cédric kwam als 2e over de streep, Jelle werd 5e en Lukas 17e.
In categorie 6 zagen we Bradley de Boom en Nadia Vermeeren aan de start. Ook hier werd gelijk vol gekoerst en moesten Bradley en Nadia in eerste instantie al lossen. Totdat de kopgroep het tempo even wat liet varen en dankzij het hope tempo wat het groepje met Nadia en Bradey konden zij toch weer aansluiten. Bradley heeft zich zelfs nog voorin in de strijd gemengd. Nadia is in het peloton geëindigd op de 9e plaats. Bradley werd 19e.
In categorie 7 stond alleen Daan den Breejen aan de start. Halvar was helaas ziek, Beterschap! Categorie 7 maakte er een leuke wedstrijd van om naar te kijken. Regelmatig probeerde iemand weg te komen, maar telkens werd deze renner teruggehaald. Daan zagen we veel op kop rijden en de speaker zag dat ook. Drc De Mol is regelmatig genoemd deze dag. Bij het ingaan van de laatste ronde had Daan zijn plekje achterin weer ingenomen. Maar in het ruim 1900 meter durende rondje wist hij zich zo te positioneren dat hij er nog een mooie 4e plaats uit wist te persen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X