shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Rabobank Drechtsteden Clubkas Campagne; kom in actie !

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne !

Rabobank Drechtsteden organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 85.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Dit bedrag gaan we gebruiken voor een nieuwe bus. Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Drechtsteden? Stem dan van 27 maart tot en met 10 april op onze vereniging via Clubcampagne 

Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Nog geen lid maar wil je vanaf volgend jaar wel mee stemmen? Meld je aan via Rabobank Drechtsteden en kom in actie! Elke stem is geld waard.

De bijna 15.000 leden van Rabobank Drechtsteden kunnen tussen 27 maart en 10 april hun stemmen uitbrengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen, die ze mogen verdelen over de 92 deelnemende verenigingen en stichtingen. Er mag maximaal 1 stem per vereniging of stichting worden uitgebracht. Het is ook aan jullie om zoveel mogelijk stemmen te werven. Iedere stem is geld waard!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X