shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Elite/Beloften rijden Zuiderzeeronde, 2e wedstrijd Clubcompetitie

Zaterdag 14 april 2018 was de tweede wedstrijd voor de Elite/Beloften van de Clubcompetitie, de Zuiderzeeronde vanuit Dronten.De wedstrijd was 179 kilometer lang. Eerst een grote ronde van 104 kilometer, daarna een ronde van 38 kilometer en weer daarna nog twee plaatselijke rondjes van 18 kilometer. Bij de loting voor de auto kregen we de laatste plek (29e) toegewezen. Voor de Mol reden, Erik Kramer, Johan van der Eijk, Luuk van Wingerden, Tony Reijtenbach en Mickey Schuller. Mechanieker was Patrick Kramer, de verzorging werd gedaan door Bjorn van Vliet en Remon de Man. Waarvoor dank jongens!

Vanuit de start werd er gelijk zeer hard gereden, de wind was matig van kracht maar een het werd gelijk op de kant getrokken,1e jaars belofte Mickey kwam na zo’n 25 km in de problemen, en 20 kilometer verder kwam Tony ook in de problemen, beide renners reden de wedstrijd niet uit. Door het mooie/rustige weer bleef het peloton lang bij elkaar, er waren wel kleine ontsnappingen, maar verder dan 15 seconden kregen deze niet. Vlak voor de bevoorrading reed een groep van 12 renners weg met hierbij oud Mol renner Hans Dilling. Deze groep zou uiteindelijk gaan sprinten voor de overwinning.

Beste Mol renner was Luuk van Wingerden met een 39e plek, Johan van Eijk kwam als 81e over de finish, en Erik kramer als 96e. Doordat we weer met drie renners aan de finish kwamen hebben we 5 punten voor het ploegklassement gepakt, hierdoor staan wij de volgende wedstrijd op de 26e plek.

De volgende wedstrijd is zaterdag 12 mei 2018 in Spijkenisse de Zuid-Hollandse Eilanden Tour.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X