shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cyriel Hooghwerff 1e en Brett Timmer 3e in Omnium te Ossendrecht

ossendrecht 2018-2.jpg

 

In Ossendrecht was afgelopen zondag een omnium voor de jeugd. Alle categorieën kregen eerst een individuele tijdrit en daarna een rit in lijn, waarna het klassement kon worden opgemaakt. Het was een nieuw parkoers, dus het was voor sommige ouders even zoeken maar het was toch echt in Ossendrecht en niet in Hoogerheide waar het kampement was neergestreken…Gelukkig waren er toch 4 mollen op tijd aan de start. Het parkoers was erg uitdagend en heel zwaar met een kasseien strook vals plat omhoog en nog een klim hier vlak achteraan.

 

In categorie 2 reed Brett een hele snelle tijdrit en werd zelfs 2e, categorie 3 werd Selena Bas 7e in de tijdrit en in categorie 4 wist Cyriel Hooghwerff de snelste tijd neer te zetten .Daarna volgde de rit in lijn. Brett reed zoals we inmiddels van hem gewend zijn, goed aanvallend. Hij reed veel op kop en soepel op de kasseien. De voorlaatste bocht was het dringen en daar werd hij uit gedrukt en reed even rechtdoor maar finishte toch nog als 5e. Hij werd in het eindklassement 3e. Selena in Categorie 3 was goed weg met de kopgroep over de Kasseien. Maar na 4 rondes werden de kasseien haar te zwaar en moest ze de kopgroep laten gaan. Ze finishte als 8e en werd 9e in het eindklassement.

 

Daarna Cyriel zijn wedstrijd. Hij zat goed in de wedstrijd, reed steeds voorin over de kasseien en in de klim. Hij zat heel goed bij de sprint en werd net geklopt, en dus 2e, maar in het eindklassement mooi wel 1e. Na de pauze nog één Molletje aan de start, Jasper Kreeft in categorie 6. Na een matige tijdrit had hij wel een goede loting en dus startte hij vanaf de voorste rij voor de rit in lijn. De eerste 8 ronden is hij bij het peloton gebleven, maar na een paar keer een gaatje te hebben gedicht was de energie bijna op en moest hij lossen. Wel een 15e plaats in de rit en de 16e plek in het eindklassement ! Kortom een hele leuke koers voor de jeugd en zeker onthouden voor volgend jaar !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X