shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow wint in Kampen !

kampen 2018.jpg

Zelfs in Kampen zagen we dit weekend 3 mollen rijden. Terwijl de grote broers van Luke en Maud om 10.15 uur startten voor hun klassieker was er voor de jeugd een wedstrijd op het parcours aldaar. Ook Brett Timmer was aanwezig. Zijn moeder komt daar vandaan en er was dus veel familie van haar aanwezig. In totaal dus 3 mollen dus aanwezig en we hebben leuke wedstrijden gezien. Brett reed een mooie wedstrijd op dit stoere parcours met heuvels en dalen en werd knap 5e. Ook Maud en Luke hebben gestreden voor wat ze waard waren, Luke mocht weer een overwinning op zijn naam schrijven ! Knap gedaan hoor. Maud werd 21e.

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X