shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Yvo Linnert fietst zijn eerste wedstrijd in Spijkenisse

spijkenisse Yvo.jpg

Afgelopen zaterdag was het zover. Yvo fietste zijn eerste wedstrijd in Spijkenisse met rugnummer 44. In een veld vol volwassen ID-renners leek hij nog wel erg jong, maar Yvo ging vol vertrouwen van start. Gelukkig mocht coach Marco wel een paar rondjes blijven meefietsen om hem op weg te helpen. De sfeer in de groep was fantastisch. Iedereen moedigde Yvo aan en ook de andere renners deden mee. Na 45 minuten rondjes fietsen kwam Yvo eindelijk over de finish, maar stoppen… ho maar. Hij fietste gewoon nog een rondje door. Zijn eerste woorden toen hij met stijve vermoeide benen van zijn fiets afstapte: ‘Morgen ga ik weer’. Met een mooie medaille en een kus van de rondemiss reden we weer naar Dordt. Op naar de volgende wedstrijd !

PS Onze tijdelijke gast renner Michael fietste ook mee in Spijkenisse en zette een geweldige prestatie neer. Hij werd derde! Gefeliciteerd Michael!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X