shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Zuid-Hollandse Eilanden Tour

42018961122_d295a35ee2_z.jpg

Zaterdag 12 mei 2018 stond de derde wedstrijd van de clubcompetitie op het programma, de Zuid-Hollandse Eilanden Tour vanuit Spijkenisse. Voor de Mol reden Erik Kramer, Johan van der Eijk, Luuk van Wingerden, Tim van Wijk en Tony Reijtenbagh. De mechanieker was Patrick Kramer. De verzorging werd gedaan door Stefan Noorlander, Lars Boele en Mickey Schuller. Het was zaterdag wederom mooi lenteweer met weinig wind en toch wel warm.

Na de start werd er gelijk weer hard gereden, enkele renners probeerde het wel maar niemand kwam echt weg, ondanks de vele valpartijen kwamen bijna alle renners weer terug bij het peloton. Het zou op een massasprint uitdraaien.
In de sprint reed Luuk naar een keurige 43e plaats en Tony reed zijn eerste klassieker uit op een 108e plaats.
Erik, Tim en Johan reden de wedstrijd helaas niet uit. In deze wedstrijd helaas geen punten voor het ploegenklassement, waardoor wij een plekje zakken. De volgende wedstrijd is zaterdag 26 mei 2018, Omloop Hoeksche Waard vanuit Puttershoek.
Dit is onze thuiswedstrijd, ik hoop veel Mol leden langs het parcours tegen te komen. En laat je horen langs de kant!!! Wil je bidons komen aangeven tijdens de wedstrijd neem dan even contact met mij op !!!!
Info wedstrijd: Omloop Hoekse Waard.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X