shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Kjell de Jager Districtskampioen Zuid- Holland!

Hardinxveld Giessendam- Maar liefst 9 Mol jongens waren naar Hardinxveld gekomen voor het districtskampioenschap van Zuid-Holland. In dit zeer sterke district stonden maar liefst 66 deelnemers aan de start, dus het zou een spannende strijd worden. Aan de start voor DRC de Mol stonden, Thomas Verhoeven, Stan Reinders,Lucas Kreeft, Leon van der Nat,Sjors van der Glas, Max Janssen, Beau van Izerloo, Kjell de Jager en Lucas Janssen.

Door de verkeerd staande wind kwam er eigenlijk niemand echt goed weg, want er waren best aardig wat pogingen maar die liepen op niets uit. Het bleef een groot peloton. Tot na een paar ronden er een valpartij achterin het peloton ontstond en Lucas Keeft en Leon van der Nat daar de dupe van werden. Stan Reinders en Thomas Verhoeven waren er toen al af, dus bleven er nog vijf mollen over in het toch nog uit een man of 50 bestaande peloton. Het zou dus gaan uitdraaien op een massasprint waar de vijf dus hun kans moesten gaan wagen. Kjell de Jager was vandaag de gene met de rapste benen, want als eerste drukte hij zijn wiel over de streep, gevolgd door Lucas Jansen 4e, Sjors van der Glas 23e, Max Jansen 31e, Beau van Izerloo 40e, Leon van der Nat 45e, Lucas Kreeft 46e Stan Reinders 49e en Thomas Verhoeven 53e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X