shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Luke Chow wint in Stampersgat !

20180527_100850.jpg

Zondag 27 mei stond de mooie ronde van Stampersgat op het programma. Het was heerlijk weer en in categorie 3 stonden Luke en Maud aan de start. Samen stonden ze op de eerste startrij en waren goed weg zodra het startschot geklonken had. De eerste ronde kwamen ze allebei mooi door in kopgroep. In de 3e ronde was er helaas een valpartij van 2 renners waardoor Luke helaas de aansluiting met de kopgroep even verloor. Hij heeft hard zijn best gedaan en kon zo weer aansluiten bij de kopgroep. Maud reed op haar eigen tempo lekker door. Ze sprintte met een hoge snelheid bij haar tegenstander weg op naar de finish en werd mooi 13e. Daarna kwam de sprint van de kopgroep, Luke kwam als 4e uit de bocht en kon daarna vol doortrekken en won de sprint! In categorie 6 stond Jasper Kreeft aan de start, hij reed ook een super wedstrijd want hij reed met startnummer 11 naar een hele mooie 11e plaats. Top gedaan Jasper!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X