shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Selena Bas op podium in Parijs Roubaix

IMG-20180527-WA0039.jpg

Zondag mocht Selena starten voor haar eerste klassieker. Voordat het lint werd weggehaald was het al knokken geblazen om je positie te houden en hierbij werden. alle stukjes wegdek gebruikt. Er werd op de eerste kasseienstrook achter de wagen gestart maar hierbij waren al wat valpartijen. Maar Selena liet zich niet gek maken en bleef gewoon haar positie houden. Halverwege de strook werd koers vrij gegeven en ze gingen gelijk volle bak van start.

Bij de tweede kasseienstrook genaamd Hem ( kraters op de maan zijn nog minder diep) ontstond er een kopgroep van ongeveer 50 man waar Selena ook goed meezat. Ongeveer 4 km voor het einde waren er wat groepjes verslagen dit i.v.m. wat afdalingen waarbij in Frankrijk t.o.v. Nederland met een 16 tandwiel gereden mocht worden maar waarbij Selena gewoon volgens Nederlandse norm, dus 17 reed. Hierbij brak het peloton en Selena zat precies er tussenin en besloot zich iets te laten afzakken. Ze draaide van haar groepje als eerste het stadion in en wist zich als derde meisje overall te plaatsen (en eerste van haar leeftijd). Van alle klassement renners (dus inclusief jongens 11 en 12 jaar) wist ze als 31e over de streep te komen. echt super gedaan!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X