shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand imponeert in Thüringen

Na een korte rustperiode heeft Lucinda Brand haar wedstrijdprogramma weer opgepakt. Zij deed dit afgelopen week in de “Internationale Lotto Thüringen Ladies Tour”, een 7 dagen durende etappewedstrijd in Duitsland over geaccidenteerd terrein. Lucinda startte hier in dienst van haar ploeggenoten Ellen van Dijk en rittenkaper Coryn Rivera. Ze deed dit zo succesvol, dat Rivera twee etappes won en Van Dijk tot de laatste dag aanspraak maakte op de eindoverwinning. Lucinda groeide met het zware werk in dienst van haar ploeg steeds beter in de wedstrijd en zag voor de afsluitende tijdrit, dat er nog podiumkansen waren, wanneer er een degelijke tijd werd gerealiseerd. Hieraan voldeed onze Molrenster ruimschoots! In een heroïsche rit op een technisch parcours kon Lucinda haar klim- en stuurkwaliteiten prima kwijt en werd slechts nipt van de zege afgehouden door de voormalig wereldkampioenen Ellen van Dijk en Lisa Brennauer, welke laatste ook de eindzege voor zich opeiste met een minimaal verschil van slechts 5 tellen! Door deze verrassende laatste etappe steeg Lucinda in extremis van de 8e naar de 3e plaats in de eindrangschikking en kon zich het geserveerde “Saalfelder Bier” goed laten smaken.

Uitslag 7e etappe tijdrit:
1 Ellen van Dijk Team Sunweb 26:38
2 Lisa Brennauer Wiggle High5 0:02
3 Lucinda Brand Team Sunweb 0:04
4 Trixi Worrack Canyon SRAM Racing 0:27
5 Coryn Rivera Team Sunweb 0:41

 

Eindklassement Internationale Lotto Thüringen Ladies Tour:
1 Lisa Brennauer Wiggle High5 19:06:32
2 Ellen van Dijk Team Sunweb 0:05
3 Lucinda Brand Team Sunweb 0:38
4 Coryn Rivera Team Sunweb 1:05
5 Elena Cecchini Canyon SRAM Racing 1:33
6 Liane Lippert Team Sunweb 2:07
7 Eugenia Bujak BTC City Ljubljana 2:11
8 Małgorzata Jasinska Movistar Team 2:26
9 Floortje Mackaij Team Sunweb 2:30
10 Tayler Wiles Trek – Drops 2:34

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X