shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lukas Mouthaan 9e en Anouk Bijl 11e in Geldrop

geldrop anouk.jpg

In Geldrop waren zondag slecht 4 mollen aan het vertrek van de jeugdronde. Een clubparkoers, maar wel een uitdagend rondje met veel klinkers, scherpe bochten en een klein stukje vals plat. De mollen in categorie 5 zette zelfs een bijzonder goede prestatie neer ! Maar eerst kwamen Cyriel Hooghwerff en Thijs Bijl in actie in categorie 4.

Cyriel en Thijs waren goed weg en zaten lekker in het peloton. Uiteraard probeerde de Nederlands kampioen weg te komen en het lukte Cyriel dit keer om mee te gaan. Maar ze werden terug gepakt. Thijs moest zich laten afzakken naar de 2e groep. De volgende poging van ontsnappen zat Cyriel wat te ver naar achter en kon niet reageren. Maar hij probeerde wel steeds het gat dicht te rijden. Thijs reed hier prima achteraan en reed een constante koers. Op de sprint plakte Cyriel de 5e plek, Thijs werd 24.
In categorie 5 nog 2 mollen; Anouk Bijl en Lukas Mouthaan. Er stonden zo’n 25 renners aan het vertrek. Het werd een snelle wedstrijd waarin niemand de kans kreeg om te ontsnappen. Het peloton bleef bij elkaar waar we Lukas regelmatig vooraan mee zagen koersen. Ook Anouk reed een zeer sterke race en kon de hele koers lekker bij het peloton blijven. Ze reden beiden erg attend en schoten steeds naar voren. De voorlaatste ronde zat Lukas zelfs op de kop van het peloton. In de eindsprint kwamen ze goed uit en Lukas sprintte zelfs naar een 9e plek en Anouk werd heel knap 11e ! Knap gedaan mollen !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X