shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Brett Timmer 2e in MTB Streetrace in Nieuwpoort!

34499483_1926837804001113_5733088463150907392_n.jpg

Eind van deze middag hebben onze boys hun eerste MTB streetrace gereden op een enorm leuk en toch ook behoorlijk uitdagend parcours binnen de wallen van het leuke dorpje Nieuwpoort aan de Lek. Met Jesse (over twee maandjes 6 jaar) op de 1e startrij en Brett daar direct achter dit keer twee Timmertjes aan de start in deze categorie (6 t/m 8 jaar). Brett had een goede start en ging in 3e positie het eerste stukje van de wal af. Niet heel ver daar achter was Jesse al te vinden, die op dat moment nog een hoop grote jongens achter zich kon houden. De duur van de wedstrijd was ruim 15 minuten met toch zeker dik 28 graden op de thermometer, maar gelukkig waren er de nodige straatjes en steegjes met schaduw. Diverse hobbels, kunstmatige heuveltjes, gras, grind, klinkers, kasseien, asfalt en zelfs een achtertuin van een plaatselijk etablissement werden aangedaan tijdens deze streetrace. Brett reed heel de wedstrijd achter een bekende concurrent van hem tijdens de wintercompetitie die net als dit evenement jaarlijks door Jan van Arckel wordt georganiseerd. In de laatste ronde liep Brett wat achterstand op (uitgerekend werd Brett onbedoeld gehinderd door zijn eigen broertje ) die een gaatje opleverde die hij niet meer dicht kon rijden en kon hij daarom niet meer sprinten voor de eindoverwinning. Wel een hele mooie tweede plaats. Jesse daarentegen knalde er in de laatste meters nog wel een hele indrukwekkende sprint uit, reed nog twee concurrenten voorbij, en we vermoeden dat hij ergens rond de 9e plek is geëindigd (als een van de jongste van het hele stel van ongeveer 17 deelnemers) een buitengewoon goede prestatie van onze kleine topper en aspirant jeugdlid bij DRC de Mol!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X