shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Kjell de Jager 2e in Lisse

Lisse-  Op het parcours van RTV de Bollenstreek werd vandaag een criterium gereden voor de nieuwelingen. Aan de start voor de Mol stonden, Bart Hordijk, Leon van der Nat en Kjell de Jager. Het deelnemersveld bestond uit

60 renners en tijdens de wedstrijd waren er meerdere uitvalpogingen van renners die steeds door het peloton weer werden terug gehaald. Onze 3 mannen handhaafden zich goed in het peloton en werkten lekker mee.

 

Voor de premie sprints was het kiezen welke ronde die verreden werden omdat de speaker niet goed te horen was op het parcours. Met een gokje pakte je er één. Tot aan het einde van de wedstrijd bleef alles bij elkaar tot één renners een laatste poging deed en die lukte.

Het peloton ging aftasten en naar elkaar kijken. Het zou dus sprinten worden voor plek 2 en die werd gewonnen door Kjell, een hele mooie 2e plek werd zijn deel. Bart zat ingesloten bij de sprint en haalde een 31e plek. Leon werd in al het geweld 50e.

Foto’s Perrie Vermulm en Xanthe de Jager

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X