shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Liam den Breejen 5e in Lisse

Liam.jpg

Liam had heel veel zin in de wedstrijd van vandaag en zat zaterdagochtend al vroeg klaar in zijn wielerkleding. Het was best een eindje rijden naar Lisse, maar om half 10 waren we er en kon hij nog tot 10 uur inrijden met Jesse.
Geen mollen aan de start in categorie 1 en 2; in categorie 3 dus Jesse en Liam. In totaal waren er 21 deelnemers in categorie 3. Jesse lootte mooi vooraan. Liam helemaal achteraan, maar hij kronkelde zich direct na de start naar voren. Het was vrij chaotisch want iedereen wilde wel voorin zitten.
De eerste paar rondjes bleef het peloton bij elkaar. Aan de achterkant vielen er wel wat kinderen af. Na een paar rondjes kregen 2 renners toch een kleine voorsprong, dit bleef zo tot het eind. Daar probeerden nog 2 renners naartoe te fietsen, waardoor de nummers 1 tot en met 4 dus duidelijk waren. In het peloton ging het er dus om wie de 5e en laatste beker zou pakken. Het kwam aan op een sprint en Liam kwam daarbij als eerste over de streep.
De rest kwam er vrij snel achteraan. Jesse werd 15e.
In categorie 5 stond Cédric de Jager aan de start. Een grote groep renners die er vanaf het begin flink de vaart in had. Niemand kwam echt weg. Cédric koerste weer lekker mee en perste er in de sprint een 7e plaats uit.
Daarna weer even rust en in categorie stonden Michiel van Vliet en Daan den Breejen aan de start. Halvar de Jager moest helaas wegens ziekte afmelden. Beterschap Halvar!! Ook in deze categorie werd er hard gekoerst. Daan was veelvuldig voorin te zien. Michiel zagen we proberen wat naar voren te schuiven maar helaas lukte dat niet erg. Daan eindigde als 12e en Michiel als 18e.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X