shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Tim van Leening fietst zijn eerste wedstrijd in Fijnaart, Cyriel Hooghwerff wordt 3e

In Fijnaart was afgelopen zondag een jeugdwedstrijd door de straten van dit mooie brabantse dorpje. Niet zo ver gelukkig, mooi weer veel mollen aan het vertrek dus alle ingrediënten voor een mooie dag waren aanwezig !

In categorie 1 was Yara Gouw de enige mol.  Haar start was super en ze kwam alle rondes netjes in de achtervolgende groep door.  De 4 koplopers konden ze niet meer inhalen, maar ze werd in de sprint knap 6e! In categorie 2 reed Brett Timmer meteen vanaf de start hard met de kopgroep mee. De kopgroep reed hard door en ze maakte de koers hard. Op de print zat hij er weer goed bij en pakte de 6e plek.

In categorie 3 waren er vandaag 4 mollen : Jesse Roozendaal ,Luke Chow, Maud van Izerloo en Selena Bas. In een mooie parkoers werd al vrij vroeg een kopgroep gevormd waarin Luke en Selena hun werk deden. Maud en Jesse reden hier vlak achteraan. Jesse kwam goed op gang en reed langzaam naar voren. Maud had nog avond4 daagse in haar benen maar reed wel lekker door ! Luke deed erg zijn best voorin en reed veel de gaten dicht. Bij de sprint was zijn energie helemaal op en liet hij het lopen. Selena sprintte nog mee en werd 6e luke werd 10e, Jesse 16e en Maud 24e.

In categorie 4 waren dit keer 3 mollen: Cyriel Hooghwerff, Thijs Bijl en Tom de Hengel. Cyriel kwam lekker in de kopgroep terecht en Thijs en Tom konden lekker bij elkaar in een groepje dat hierachter reed kruipen en reden lekker door. De kopgroep bleef constant doorrijden en het kwam aan op de sprint. Cyriel werd netjes 3e, hierachter finishte Tom 22e als en Thijs werd 24e

Na de pauze kwam categorie 5 in actie met 4 mollen: Lukas Mouthaan, Jelle de Vlaam, Anouk Bijl en Tim van Leening. Het was Tim zijn eerste wedstrijd en hij had er super veel zin in. De trainer had hem wel gewaarschuwd dat het er best hard aan toe ging, en hij nam er genoegen mee, om deze wedstrijd nog niet meteen te winnen. Iedereen was goed weg, Lukas en Anouk zaten goed voorin. Jelle reed daarachter, maar zat niet lekker te rijden, en had het benauwd. Hij had een zwaar kampweek achter de rug en moest afstappen. Tim reed lekker door aan het eind van het peloton. Het ging voorin heel hard, maar hij zat in een groepje hierachter en reed prima door. Anouk moest lossen uit de kopgroep , maar Lukas trapte voorin erg goed mee en zagen we veel voorin. Tim had het zwaar maar hij hield het vol en liet zelfs renners achter hem. Lukas sprintte naar een mooie 12e plek, Anouk werd 26e en Tim werd in zijn eerste wedstrijd heel knap 34e !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X