shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Jona Labee 7e in zijn eerste miniwegwedstrijd!

labee.jpg

We hebben dit jaar veel nieuwe jeugdleden, hiervan gaat een groot aantal starten met Miniwegwedstrijden. Een leuke competitie om te starten met de wedstrijdsport. Afgelopen zaterdag was de start in Den Haag. Jona Labee was de enige die namens de mol aan het vertrek stond in categorie 4. Hij was op tijd aangekomen en kon lekker het leuke parcours van Trias Den Haag gaan verkennen. Vooraf was het nog wel even de uitdaging om het toegestane verzet op zijn fiets te zetten. Hij reed helaas met een iets te licht verzet rond. Jona was wel een beetje zenuwachtig, maar hij had er ook enorm veel zin in! Om 11:30 ophalen startnummer, 12:00 technische controle en 12:30 uiteindelijk de start. Hij reed super goed in de wedstrijd en kon 14 ronden lang in de kop rijden. Echter bij de eindsprint zat hij aan de max. van zijn verzet en kon hij niet zo lekker mee sprinten. Uiteindelijk was hij geëindigd op de 7e plaats. Super mooi resultaat voor een eerste wedstrijd, en zeker zo belangrijk ; hij heeft er heel erg van genoten. Op naar de volgende wedstrijden!

Uitslag alle categorieën

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X