shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Spike Tempelman en Jesse Flach debuteren in Miniwegwedstrijd Lisse

lisse.jpg

Het was even wachten voor ze aan de beurt waren maar het was goed toeven op de tribune in het zonnetje.

Als eerste zagen we Spike Tempelman in cat 5. Aan de start waren 12 deelnemers die de eerste 6 tot 7 rondes bij elkaar bleven. Daarna vielen er gaten en lukte het Spike niet meer om vooraan te blijven zoals in het begin. Hij fietste toch alle 14 ronden uit en finishte op een nanoseconde na als laatste omdat zijn achterligger op de laatste meter gas gaf en zo net eerder over de streep ging. Desondanks was het toch een hele leuke wedstrijd!

Daarna was het de beurt aan Jesse Flach uit cat 7. Met een iets teveel aan gezonde spanning begon Jesse aan zijn eerste wedstrijd categorie 7 in Lisse. De wedstrijd met ook de nieuwelingen erbij ging hard van start. Dit tempo was Jesse te machtig en hij lag na drie ronden al op een grote achterstand. Maar liet z’n koppie niet hangen en na zeven ronden reed hij op kop van de groep. Hij had het wel naar z’n zin blijkbaar, want dit hield hij tot twee ronden voor het einde vol. Deze inspanning kostte hem uiteindelijk een goede uitslag en werd dan ook in de sprint verslagen en finishte uiteindelijk als achtste. Wat teleurgesteld maar met een leer voor de volgende keer weer huiswaarts.

Goed gedaan hoor mannen ! Zeker voor de eerste wedstrijd, wij zijn hartstikke trots op jullie !

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X