shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Lucinda Brand verrast op het NK-tijdrijden

 

Lucinda Brand heeft uitstekend gepresteerd op het NK-tijdrijden in Bergen op Zoom. De Molrenster trof in West-Brabant een parcours, dat vanwege de lange rechte stukken beslist niet in haar voordeel was, maar wist ondanks dat heel goed in het spoor te blijven van de erkende tijdrijders Europees kampioen Ellen van Dijk, Anna van der Breggen en wereldkampioen Annemiek van Vleuten.Nadat de kruitdampen waren opgetrokken, werd de nationale titel veroverd door Ellen van Dijk, die Anna van der Breggen met 6 seconden voorbleef. Lucinda eindigde verrassend op de derde plaats met een achterstand van 13 seconden op haar winnende Sunweb-ploeggenote en verwees tot ieders verrassing Annemiek van Vleuten naar een plaats naast het erepodium.

KLIK HIER voor de uitslag NK-tijdrijden vrouwen

 

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X