shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Bart Hordijk 12e in eindklassement Meerdaagse Rijswijk

rijswijk nieuwelingen.jpg

De Jeugdmeerdaagse in Rijswijk van afgelopen weekend stond in teken van 3 dagen veel. Van de Mol waren drie nieuwelingen, Leon van der Nat, Bart Hordijk en Mellon Hooghwerff.

Als eerste stond er een proloog op het programma, een korte tijdrit van 1200 meter op het clubparcour van de Spartaan. Om 3 uur moesten de nieuwelingen starten en in vlot tempo werd iedere 30 seconden een renner losgelaten om alles te geven. Bart werd 26e met 43 gem, Mellon 37e met 42 gem, Leon 44e met 41 gem. Na de huldigingen vertrok iedereen naar de Verrijn Stuartlaan omdat om 18:30 alweer de ploegen sprint van de nieuwelingen op het programma stond. 1000 meter volle bak en de 2 snelste renners van een ploeg telde voor de uitslag. De Mol renners hebben gereden voor wat ze waard waren en met een 16e plek een mooie uitslag. Gauw allemaal aan de pasta en tenslotte mocht Bart nog meedoen aan de puntenkoers om 21:00 uur ( 1 afgevaardigde per team) en wist daar een flink aantal punten te pakken.

Dag 2; De nieuwelingen jongens moesten om 13 uur gaan strijden in een clubparcours wedstrijd van 20 rondes totaal, bijna 30 km. Bart werd 15e, Mellon 38 en Leon 40. Alle drie knap in peloton gebleven, ondanks de snelheid van dik 42,5. Vervolgens moesten de nieuwelingen jongens starten voor hun 5900 meter alles of niks. Bart een 9e plek met 41,4 gem, Mellon een 44ste plek en Leon een 47e. Beide dik 37 gem

Dag 3, wederom schitterend weer, maar wel flink wind. Nu stond er een omloop op het programma van 6300 meter, met start en finish op parcours van de Spartaan en dwars door Rijswijk. Totaal 8 rondes en ruim 50 km. Bij de nieuwelingen jongens werd hard gekoerst en Leon moest na 3 ronden eruit en Mellon na 5 ronden. 2 man waren weg gereden en Bart is in peloton gefinisht als 12e . In het algemeen klassement is Bart als 12e geëindigd ! Leon en Mellon geen algemene uitslag vanwege uit koers bij omloop.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X