shopping-bag 0
Items : 0
Subtotaal : 0.00
Winkelmand Check Out

Nieuws

Cedric de jager 2 e, Jelle de Vlaam en Fleur van der Glas beide 3 in Kruiningen

Zaterdag stonden maar liefst 9 Mol renners aan de start bij het criterium. Als eerste mocht Yvo starten. Vandaag kwam hij trots met zijn medaille naar de training. Bij categorie 1 startte Fleur voor haar allereerste nationale wedstrijd buiten Dordrecht. Fleur reed een fantastische wedstrijd waar 6 renners aan de start stonden. Direct vanaf het startschot nam Fleur de derde positie in en wist die iedere ronde te behouden. Uiteindelijk resulteerde dit in een dik verdiende derde plek!

Cédric en Jelle vertegenwoordigden de Mol bij categorie 5. Beiden hebben goed samengewerkt. We zagen hen regelmatig voorin. Bij het ingaan van de laatste ronde fietste één renner weg. Cédric en Jelle werden respectievelijk 2 e en 3 e . Goed gereden mannen!
Bij de start voor categorie 7 zagen we Halvar klaar staan om zijn race te gaan rijden. Door de toenemende warmte en een mindere nacht voorafgaand aan de wedstrijd kon hij niet optimaal rijden. Desondanks zagen we hem toch hard werken en heeft hij de koers goed uitgereden. Hij werd 8 e Kjell, Max en Sjors stonden bij de nieuwelingen aan de start. In totaal stonden er 23 renners aan de start. Met nog ongeveer 3 ronden te gaan vertrokken er 2 renners. De andere renners probeerden positie in te nemen voor een goede eindsprint. Net voor de finish liep er onverwacht iemand over
het parcours waardoor niet alle renners goed konden sprinten. Kjell werd 4 e , Max 7 e en Sjors 10 e . Lotte stond aan de start bij de nieuwelingen meisjes, zij behaalde een 6e plek onder aanmoediging van de nieuwelingen jongens.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X